ChocolateChipCookiesmed vit ochmörk choklad. helt klart världens bästa ChocolateChipCookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis ochmed kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Använd två teskadar och klicka ut den fasta smeten på en plåt med bakplåtspapper. Gissa om inte vi skulle ha åkt med den båten på onsdag, men pga branden är resan inställd
Vi har sedan tidigare ett recept på otroligt goda och enkla Chocolatechipcookiesmed mandelmjöl, men det finns flera personer som av olika anledningar inte vill eller kan använda nötmjöler
Det är klart, det går ju inte att jämföra med mjölkchoklad, det smakar ju fortfarande mörk choklad men den är lite mildare och lite mindre besk eftersmak
Jag gjorde ett försök med några få till att börja med för att kolla hur de blev. Receptet är enkelt men det är när gräddningen är igång som jag oftast misslyckas och jag vet inte varför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.