Snart är sommaren här. Chocolatechipcookies med vit choklad och cashewnötter. Nu tänkte jag att det vi skulle ta fram ett kakrecept, dessas cookiesen är så ljuvligt goda
Vi har sedan tidigare ett recept på otroligt goda och enkla Chocolatechipcookies med mandelmjöl, men det finns flera personer som av olika anledningar inte vill eller kan använda nötmjöler
Tänk vad bra, att både ni som är veganer och glutenallergiker kan äta dessa chocolatechipcookies. Chickpea chocolatechipcookies with almond butter (vegan)
Lägg klickarna ganska glest, eftersom kakorna flyter ut lite. Bakade lite härligt mumsiga chipcookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir lite knapriga men ändå sega och sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
Smeten blev nästan lika god som vanligt och kakorna är riktigt goda, om än inte helt perfekta. Lite av segheten försvann någonstans med det utbytta sockret eller mjölet… Men skam den som ger sig
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Som redan förkunnat - ett rent ut sagt oslagbart recept. Detta i oändlighet varierbara receptet på chocolatechipcookies är helt enkelt oslagbart - lika bra varje gång, oavsett smaksättning
Men dessa innehåller mumsiga kolor och pekannötter (som är så sjukt gott i bakning). Jag växte upp med chocolatechipcookiesoch det är nog mina favoritkakor och nu vill jag ge samma till mina barn
Och jag vet, det är smått skrämmande när man väl ser vad som är själva grunden i de här kakorna. Egengjorda chokladbitar, som barnen hann äta halva smeten av innan det var färdigrullat
Det verkar finnas lika många recept på chocolatechipcookiessom det finns bakintresserade. Här i Tyskland har det varit lite svårt att få tag i (åtminstone upplever jag det så), men på Alnatura hittade jag vad jag tror är ljust muscovadosocker och häromdagen fann jag dessutom på Rewe ett finfördelat ljusbrunt råsocker som verkar funka ochsom jag ska prova den här gången
Därför ska jag nu dela med mig av det som nu blivit mina nya favoriter chocolatechipcookies med endast naturliga sötningsmedel, denna gång i form av honung och lönnsirap
Så det fick bli Chocolatechipcookies med mini nonstop, receptet kommer från boken Sommarens söta. Som sagt på våren är det mycket annat än bakning som hägrar men efter en härlig dag med häckplantering på schemat så sög det lite i baktarmen
Jag hade en jättemysig dag som startade med en liten egen komponerad tårta i form av en "Chocolatechip cookie dough mugcake med vanilj"grädde" och strössel"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.