Byxad abborre med kräft- och kantarellpytt
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g byxade abborrfiléer
  • ½ dl rågmjöl
  • 1 tsk salt
  • Arla® Svenskt Smör
  • 1 liter färska kantareller
  • 320 g kräftstjärtar
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl hackad färsk gräslök
  • 2 dl Arla® gräddfil
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 1 krm salt
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g byxade abborrfiléer ½ dl rågmjöl 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör Pytt: 1 liter färska kantareller 320 g kräftstjärtar 2 krm salt 1 krm peppar 1 dl hackad färsk gräslök Sås: 2 dl Arla® gräddfil 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk finhackad gul lök 2 msk hackad färsk gräslök 1 krm salt 1 krm peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.