Stekt abborre och kräftpanna med kantareller
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfiléer, byxade
  • 1 tsk salt
  • 0,5 dl rågmjöl
  • smör till stekning
  • 300 g kantareller
  • 200 g små färska lökar eller steklökar
  • smör
  • 1 krm nystötta kumminfrön
  • flingsalt
  • nymald vitpeppar
  • 2 dl vatten
  • 0,5 st hönsbuljong, tärning
  • 2,5 dl mellangrädde
  • 500 g färskpotatis, nykokt
  • 1 burk kräftstjärtar i lag, 360 g
  • 0,5 dl hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.