Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Häll i olja och smöret, låt smöret tystna innan du lägger i den mjölade abborren. Lägg upp på tallrikar och sprid dillvipporna över rätten, klicka på löjrom och servera med pressad potatis
Stektabborremed betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Skär dem sedan i mindre bitar och lägg dem i en kastrull med lite olivolja och flingsalt
Det här är en förrätt , men ka bara mängden abborre om du vill ha det till en huvudrätt. Du kan även göra potatispure och skippa gröna ärtorna som jag hade till rätten
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. Igår blev det en fin härlig bit torskrygg och då passade jag på att göra en fransk sås som jag velat prova en längre tid
Stekte några kantareller till och serverade med röd vinbärsgelé och vitlöksbröd. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Torskrygg med prästostpuré, stektakantarelleroch pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstektakantarelleroch krämig potatispuré smaksatt med prästost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.