Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Äggsås 3 ägg 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka persilja 2 morötter Fisk ca 600 g färsk kolja salt peppar Lägg till i inköpslistan
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Magen fylldes medCitronmelissochCitrontimjan. Blanda ner dill, citronoch kryddor. Den här gången fick det bli Abborre, bara urtagen men med fjällen kvar
4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja salt och peppar Rotmos 50 g smör 200 g kålrot 400 g potatis 3 morötter Kålrabbi 1 dl vatten 1 dl socker 1/2 dl ättiksprit (12 %) ca 300 g kålrabbi 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Krydda med det rivna citronskalet, salt och peppar. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Lägg resten av citronskivorna ovanpå fisken och ringla rejält med olivolja över alltsammans. Servera fisken med couscous, khobz-bröd och harissablandning som var och en får lägga för sig efter egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.