Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Servera med lättvispad grädde. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare
New York Cheesecake med vitchoklad, lime och blåbär. Den krispiga botten tillsammans med den fräscha mitten utgör en bra kombo som toppas med smaskiga blåbär
I morgon ska jag på tjejmiddag med god mat, dryck och mycket surr direkt efter jobbet. Snart är det helg igen och då kommer släkten hit på middag för att fira Olivia och Isak
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
Rör ner chokladsmeten i grädden och rör försiktigt ihop till en jämn och fin smet. Fördela smeten i fyra glas, skålar eller dylikt och ställ in i kylen
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppad med hallon spegel. Detta för mig mina kära läsare är höst på ett tårtfat med kraftiga mustiga smaker och kombinationen med fräscha hallon är klassisk och rent fantastisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.