Gjorde en ny omgång yoghurtglass nyss när mamma och pappa kom på snabbvisit. Dessutom tror jag att yoghurtglass är lite svårare att frysa än gräddglass och det blir lite isigare struktur på den
Måste allt ta och göra lite yoghurtglass med citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Vill ni köpa sockerfri yoghurtglass kan jag rekommendera "Yoghurtshoppen" i Gallerian. Yoghurtglassen åts över en promenad i kungsträdgården och gamla stan
Kläm ut vaniljyoghurtglassen ur plastmuggarna. Vispa grädden tjock vaniljsocker och strösocker. Vispa ned turkisk yoghurt, crème fraiche och honung eller lönnsirap i grädden
Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast
Häll i granatäpplekärnorna och hallon i en mixer. När det fått en tjock, smoothieliknande konsistens, placera en sil ovanför en skål och använd en sked för att trycka ut all saft
Ingredienser. 4 dl frysta hallon. 3 msk florsocker. 1/2 tsk vaniljsocker. 2 dl naturell yoghurt. Snart är det dags för glass säsong, vad säger ni om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.