Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
yoghurglass med jordgubb & hallon. Dela det här inlägget med dina vänner. Sedan stoppade jag i några frysta hallon i glassformarna innan jag hällde i glassmeten (men det var bara för att jag tyckte att det var fint
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Måste allt ta och göra lite yoghurtglassmed citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.