Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Både för dess goda smak och för att de är så enkla och snabba att baka
Det här brödet innehåller ingen sirap vilket många liknande bröd gör utan får sin sötma av torkade aprikoser och sin saftighet av yoghurt tillsammans med rivet äpple
Jag gjorde en variant på mitt vanliga filmjölksbröd häromdagen då jag istället för att bara använda grahamsmjöl använde dinkel och rågsikt också, oj så gott det blev, precis i min smak med massor av nötter och fröer
Dessa bröden gjorde jag för ett tag sedan men lyckats glömt bort dem. Ett bröd med mycket smak av syrlig yoghurt så gillar ni de i bröd så lär ni gilla dessa,själv blev dem inte mitt favorit bröd men de blev ok
Brödet blir väldigt gott och är lätt att baka. Jag har använt yoghurt i det här brödet, men man kan ju också använda sig utav filmjölk eller piimä (surmjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.