Blanda kesellan och den vita chokladen i en bunke. Smält den vita chokladen över vattenbad. Fyll varje ägg medchokladmoussen, ta hjälp av en sprits eller en liten sked
Vitchokladmousse. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Vi chokladmousse till fyra portioner. Denna dessert kombinerar tre ljuvliga smaker, och det krispiga flarnet tillsammans med hjortronen och den lena moussen blir helt enkelt mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.