Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Vilken succéstart sidan fått, det kommer att bli spännande att följa utvecklingen och läsa allt intressant som de olika kostrådgivarna delar med sig av
Sallad medvarmrökt lax, färskpotatis ochröktsidfläsk. Lägg ner potatisen med snittytan ner och fortsätt steka på tills potatisen fått en gyllenbrun färg ochsidfläsket blivit krispigt och knaprigt
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av röktsidfläsk tillsammans med kantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Ta upp chipsen med en hålslev eller något liknande, lägg på hushållspapper, salta och låt torka. Stek kummeln i smör på medelhög värme, ös kummeln med smör medans du steker den
I förra veckans annonsblad hos Hemköp hittade jag ett lockande recept på Högrevsgryta medröktsidfläsk morötter och Bourbon (whiskey) som jag lagade till och serverade till kvällens middag
Smaka av med salt och peppar. Bryt salladen i bitar, skär inte med kniv då blir salladen kompakt. Tillsätt sardeller, pressad vitlök, citronsaft, senap och worcestershiresås
Servera med stekt sidfläsk eller stekt bacon och rostade valnötter. röktsidfläsk eller bacon. I helgen var det extrapris på aubergine, och då blev jag sugen på att laga fetaostgratinerad aubergine till middag
1100 g röktsidfläsk i strimlor. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia och lök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.