Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Vilken succéstart sidan fått, det kommer att bli spännande att följa utvecklingen och läsa allt intressant som de olika kostrådgivarna delar med sig av
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av rökt sidfläsk tillsammans med kantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Ta upp chipsen med en hålslev eller något liknande, lägg på hushållspapper, salta och låt torka. Stek kummeln i smör på medelhög värme, ös kummeln med smör medans du steker den
Du kommer lång med ett paket blåmusslor som får koka i lite vittvin och grädde. Nu är det läge att hitta till en välsorterad fiskdisk och investera i lite goda skaldjur
Smaka av med salt och peppar. Bryt salladen i bitar, skär inte med kniv då blir salladen kompakt. Tillsätt sardeller, pressad vitlök, citronsaft, senap och worcestershiresås
Servera med stekt sidfläsk eller stekt bacon och rostade valnötter. I helgen var det extrapris på aubergine, och då blev jag sugen på att laga fetaostgratinerad aubergine till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.