Häll vattnet i en kastrull och koka upp, tillsätt sedan kakao och vispa ihop. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchokladpå den och en smoothie
Givetvis kan man smaksätta dessa, men det är inget jag valde att göra (förutom med lite vaniljpulver, vilket jag alltid tycker gör smaken mer rund och mjuk)
Vispgrädde, chokladsås och minimaränger. Häll på den varma mjölken under omrörning. Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt
Dessutom finns det otroligt många roliga veganska mellanmål recept som är enkla men smakar som en efterrätt, exempelvis bananglass i chokladsmak eller varför inte några blissballs i smak av acai
Nåt mer som kan göra underverk är varmchokladpå pinne, har ni testat att göra egna nån gång. Lägg chokladkrämenpå en tallrik klädd med plastfolie och ställ in i kylen några timmar tills den stelnat
Toppa med granola, hackade nötter, kokosflakes och hackad mörk choklad. Tänk att man kan göra så mycket goda och hälsosamma varianter på klassiska efterrätter och fika
Ikväll när jag var choklad- och sötsugen och bestämde mig för att blanda ihop ett gäng nyttiga proteinbollar visade det sig att smaken på dem blev snarlik de goda gammaldags havrebollarna
Pytt i panna på ett nyttigare vis. Åh, jag och Emil lagade en sån jäkla god middag idag. Det vart en nyttigare variant av pytt i panna och jag tänkte dela med mig av receptet åt er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.