Häll vattnet i en kastrull och koka upp, tillsätt sedan kakao och vispa ihop. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchokladpå den och en smoothie
Givetvis kan man smaksätta dessa, men det är inget jag valde att göra (förutom med lite vaniljpulver, vilket jag alltid tycker gör smaken mer rund och mjuk)
Vispgrädde, chokladsås och minimaränger. Häll på den varma mjölken under omrörning. Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt
Nåt mer som kan göra underverk är varmchokladpå pinne, har ni testat att göra egna nån gång. Lägg chokladkrämenpå en tallrik klädd med plastfolie och ställ in i kylen några timmar tills den stelnat
Häll i den smälta vita chokladen (micra ngn minut för att smälta) och rör runt. De klarar sig väldigt länge så i bästa fall är de klara sedan länge och bara väntar på att bli till en god dessert
Nu har jag äntligen lyckats ta mig hem från jobbet, slirandes på isiga vägar i kylan. Toppa gärna med vispad grädde såklart, och kanske bitar av skumtomtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.