Stäng av plattan och ta av kastrullen, vispa i kokosmjölk, honung och vanilj efter smak. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad. Jag tempererade chokladen men det måste man ju förstås inte göra
Häll upp lite fet kokosmjölk i botten av en mugg (valfritt) och häll sedan på den varmachokladen. Nu har jag gjort en uppdaterad minst lika bra, om inte bättre, version av den med jordnötssmör och chili i
Bryt ner mjölkchokladenoch ställ kastrullen på plattan. Spritsa grädden över chokladen. Blanda ner mjölken, kakaon, sockret, honungen, kardemumman och vaniljsockret i en kastrull och koka upp under omrörning
Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält. 8 nobless (chokladflan från kartong)
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Blanda kakao, hackad choklad, socker samt mjölk i en kastrull. Häll upp i en kopp, stö över några marshmallows, toppa med massa grädde, riv över chokladoch pudra lite kanel på toppen
Och så vinnaren av Ninjago-paketet (som väldigt många av er ville vinna) blev. Barnen älskade dom men så påminner dom lite om deras favoritkakor Chocolate Marshmallow cookies med sockret runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.