I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Häll vattnet i en kastrull och koka upp, tillsätt sedan kakaooch vispa ihop
Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Så här kommer ett recept på helt fantastiskt goda saffranssnurror med vit chokladochkardemumma. Strö sedan över en blandning av strösocker och stött kardemummamed en tesked
Blåbär ochhallonpajskakamedkardemumma. Paj ochkaka i en och samma sommarfavorit. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 100 g mörk choklad
Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält. 8 nobless (chokladflan från kartong)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.