Bananer har vi allt som oftast hemma, eftersom vi har Isabella ”Lillapan” som älskar bananer Slängde ihop en paj som vi ska avnjuta ikväll – så bilder på resultatet kommer senare
- Smält chokladen och rulla bollarna med hjälp av en gaffel. Jag tycker det är roligt att utmana mig själv att baka så alla kan äta, även de med allergier
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksattemed lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Kavla ut degen på lätt mjölat bakbord och klä din form med. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbaroch flingsalt
Jag valde att fästa chokladpinnar runt tårtan, strössla med rosa glittrande strössel på toppen, spritsa grädde i kanten och dekorera medjordgubbar i mitten av tårtan
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Jag använde en rosa choklad medsmakavjordgubb. Vispa grädden ochsmaksättmed lemon curd. Häll massan i en finmaskig sil och passera med hjälp av baksidan på en sked
Häll smeten i en form medavtagbar botten. Gott medjordgubbaroch lättvispad grädde till. Smält chokladen till toppingen över vattenbad tillsammans med smör och sirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.