1 kg tjocka revben, sågade. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjocka revben, sågade
1 kg tjocka revbensspjäll. Förkoka spjället i buljong ca 45 minuter. Dela i ribbor. Värm ugnen till 225°. Koka ihop vinäger och kalvfond tills 1 dl återstår
Igår kväll hade vi också framme grillen, denna gången blev det revbensspjäll som hamnade där. Jag kokar först revbenen och sedan penslar jag på en glaze och sedan grillar jag, receptet hittar du här
Skär upp köttet längs revbenen och servera kokt ris och en sallad till. Stek köttet i ugn vid 175 grader i ca 1½ timma om det är tjockskurna revbensspjäll, i ca 1 timma om de är tunna. 1 kg tunna revbensspjäll
Lycka till 1½-2 kg tjocka revben. Gnid in spjällen med salt och peppar samt ingefäran. Häll över sojan och låt spjällen marinera i minst 5-6 timmar, men gärna i ett dygn
Stycka revbenen på längden och lägg dem i en kastrull, slå över vatten och låt koka upp. Lägg därefter i revbenen och fyll upp med vatten tills det nätt och jämnt täcker
Inlägget Världensgodaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN. VÄRLDENSgodaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.