Lägg laxen på kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och lax på tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller medbasilika och fårostcremén
I het panna med lite olja, skaka runt med salt och peppar ett par-tre minuter. Svårt att beskriva men jag hoppas du förstår - termen är "bind upp köttet"
Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilika och soltorkad tomat så måste du testa detta
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Så idag blev det fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök, en sås gjord på skyn och klyftpotatis med morötter
Dagens exemplar delade dock det Mårtenssonska köket i två läger, Håkan tyckte absolut inte den var något att hurra för men Anki ställde sej upp och gjorde vågen så gott hon kunde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.