Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilémed gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Bryn dom och krydda med salt och peppar. Bryn lök, äpple och paprika tillsammans. Gratäng medfläskfilé. Blanda samman creme fraiche, grädde, sambal oelek, tomatpuré, mango chutney, paprikapulver, curry, pressad vitlök, salt och peppar
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Putsa fläskfilén fri från fett och hinnar. Servera med klyftpotatis, ris, eller pasta och en sallad. Bryn dem lätt i en stekpanna, salta och peppra köttet
Smaka av med soja, rosépeppar, salt, peppar och citron. Putsa köttet och skär det i bitar. med lite persilja och servera förslagsvis med en god sallad eller ugnsbakade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.