Ugnsbakad öring med rostad blomkålspuré, forellrom och gurksallad
www.hotorgshallen.se
www.hotorgshallen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • </br>Öring
  • 4 bitar öring à 180 g
  • 1 msk smör
  • 4 dillstjälkar
  •  
  • salt och peppar</br></br>Blomkålspuré
  • ½ blomkålshuvud
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk matolja
  • 2 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk pressad citron
  •  
  • salt och vitpeppar</br></br>Gurksallad
  • ½ gurka
  • 4 rädisor
  • 2 msk smör
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe vattenkrasse
  • 100 g forellrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.