Är du sugen på något riktigt härligt lördagsgotta tipsar jag dig om denna browniekaka i långpanna fullproppad med snöbollar gjorda av vit choklad och kokos
På morgonen blandar du ner chiafrön samt salt och mixar med mixerstav så slätt du önskar. Jag börjar alltid på kvällen så kan jag äta nybakt brödpå morgonen
Kan tänka mig att den här skulle smaka riktigt gott med julskinka och senap på…. Många har frågat efter recept på nöt/mandel-fritt bröd, så här kommer ett sånt
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. Laxrulle på low carb bröd med pepparrot och cream cheese-fyllning
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Det är proppfullt med antioxidanter och allmänt humörhöjande när höstdeppet smyger sig på. Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Kavla ut - lättast direkt på bakplåtspapper - till runda kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.