-) Sparris tycker jag hör påskentilloch förra året gjorde jag en god sparrissoppa som förrätt. Ställ tillbakapå spisen ochtillsätt vispgrädde och philadelphiaost, rör runt
Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag. Vi hoppas att ni kan hitta något som faller er på läppen, gör det inte det så får ni ge er in i vårt receptskafferi och göra en djupdyning i kapitlet om efterrätter
Vi ska fira påskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Idag bjuder jag påförrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen. Vid servering, lägg upp sallad på tallrikar, toppa med de marinerade räkorna, avokadon och mangon, dekorera med gräslök
Här kommer mina tipspå sött och sånt. Precis innan servering vispar du ingredienserna till toppingen till vit fluffig maräng och kluttar ut den på pajen
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Sigrid visade dock alla tecken på trötthet och efter huvudrätten vek hon ner sig helt. Forma till avlånga järpar och lägg på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.