2 msk
citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället.)
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Och här kommer efterrättstipsen. Hacka Tobleronen och lägg upp degen på ett lätt mjölat bord. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Häll på vispgrädde ochtillsätt sockret. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden
Jag sitter och funderar på efterrätt till nyår. En chokladpudding gjord på bra choklad, och toppad med färska bär och en klick lättvispad grädde är ju både enkelt och gott
Blanda röran och lägg i spritspåse. Blanda ihop till romsåsen och vänd ner sillen. Sugrör och is. Här kommer några tipspå vad ni kan ställa på bordet tillmidsommar
TIPS inför matlagning. Det är också viktigt att äta sunt och heller inte snåla på det goda i livet. Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här
Vi hoppas att ni kan hitta något som faller er på läppen, gör det inte det så får ni ge er in i vårt receptskafferi och göra en djupdyning i kapitlet om efterrätter
Jag tänkte faktiskt inte bara prata växter och hus utan jag tänkte också kika in ochtipsa om en god efterrätt till veckans myskvällar – en raw food-pudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.