Trevlig helg ni som läst detta, ikväll kör vi tomatsoppa med fetaost i och vitlöksbröd till det,. Vid ett tillfälle hade en av mina bröder fått en kattunge som han tog hem
Häromveckan var vi på en chokladprovning (eventuellt mer om den senare) och där fick jag upp ögonen för hur otroligt god kombinationen viol och choklad är
Plus en dragon- och citroncréme fraiche som smakade lite som riktigt fräsch bearnaise. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Tänk på att bara tillsättalite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Vispa uppäggulorna ochtillsätt den smälta chokladen lite i taget. Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff (det ska bli lite klumpigt, rör inte ut fluffet helt
Man kan också bjuda sin älskade på en samrrig Chokladkaka med hallon- och kokoskräm. Gröp ur kokosmassan, lägg den i en liten skål och värm i mikro så att den blir till vätskan, alltså kokosgrädden)
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Grillen kommer att användas lite flitigare (vi grillar ju visserligen året runt, men det blir ju mer nu) och det lär bli mat av den mer "lätta varianten" på tallrikarna
Lägg filéerna på ett ugnsfat eller i en ugnsform och riv över lite ost. kidneySalt och svartpeppar och chili explosionLiten riven smakrik ostValfri pastaGör så här
Lägg klyftorna med skal på, på en liten ugnsfast form och ringla över olivolja. Det absolut sista ni gör är att tillsätta skaldjuren, då de redan är tillagadeoch bara ska få lite värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.