Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med ett gäng tokroliga och pratglada damer. Som sagt, förutom quesadillas skulle vi få plats medliteannat i magen
Den gör du enkelt genom att blanda färsk avocado och creme fraiche medpaprika/chili smak. Eftersom det har blivit glest med bloggande på sista tiden så har jag tonvis med bilder på lager som aldrig kommer ut men jag brukar försöka peta med dem i mina blogginlägg och idag är inget undantag, så här kommer lite bilder från tre stycken olika tapaskvällar från den senaste tiden
Denna gång laddade vi upp med för mycket smarrig pesto, skinka och tomater till pastan. När pizzan är gräddad, lägg på rikligt med ruccola (Rikligt, kan man säga det om en sallad
Servera direkt med pasta och kanske även lite solrosfrön (som på bilden). Blanda ner mungbönorna - det är inte så noga när - de blir lite sönderkokta om man tillsätter dem från början och de redan är mjuka, men det gör inte så mycket tycker jag
Innan servering toppas soppan med hackat, knaperstekt rimmat fläsk ochlite gräslök. Bilresorna har varvats med matlagning, dusch av träningssvettiga barn, upplockning av otaliga träningsväskor ochannat som hör till
Fick testa Arlas nya Creme Fraiche med smak av ingefära ochchili. Spana även in minibruschettas med svampröra, rostad vitlök och timjan (förra årets Creme fraiche nyhet)
Sätt på locket och låt järparna puttra under tiden allt annat plockas fram. I stället för ett par timmar på golfbanan har vi röjt tvätten och fixat medlite andra måsten
Kryddade medChilipulveroch vitlökspeppar och på med en liten bit smör till. Sedan stekte jag den finhackade pepparsalamin på medelvärme så att den gav ifrån sig lite fett och smak
Blanda lite mer än hälften av limesaften med olivolja, avokado, chili, salladslök och koriander. Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.