Biffmed korv, äpple, kål och lökPortioner. Brynt biffmed korv smaksatt med ale och lök serveras med kålterrin, rotselleri- och äppelpuré, kolrökt pärllök samt vasslekokt steklök
Skär lövbiffarna i strimlor och lägg i en plastpåse, riv apelsinen och pressa den, blanda saften och det rivna apelsinen, häll det sen i plastpåsen med köttstrimlorna
Servera med kokta glasnudlar. Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke. Finhacka vitlök och chili. Blanda ihop vitlök, chili, ingefära, sesamolja, soja och lime
Servera med kokosris. Woka citrongräs, charlottenlök och chilifrukt ca 3 minuter. Tillsätt det strimlade köttet och woka ca 5 minuter eller tills köttet är ordentligt brynt. Tillsätt tamarindpasta, pressad lime, fisksås, socker och papaya och woka ytterligare 4 minuter eller tills alla ingredienserna är genomvarma
Blanda curryfräsetmed crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.