500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg. 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter). 500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Skär lövbiffarna i strimlor och lägg i en plastpåse, riv apelsinen och pressa den, blanda saften och det rivna apelsinen, häll det sen i plastpåsen med köttstrimlorna
Servera med kokta glasnudlar. Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke. Finhacka vitlök och chili. Blanda ihop vitlök, chili, ingefära, sesamolja, soja och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.