En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av rökt sidfläsk tillsammans medkantarelleroch lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Pensla pirogernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
rökt sidfläsk. Lägg över pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Ät pirogerna kalla eller varma. Rör ut jästen med en skvätt mjölk och häll sedan i resten av mjölken
Skär kött och fläsk i centimeterstora tärningar. Vilken succéstart sidan fått, det kommer att bli spännande att följa utvecklingen och läsa allt intressant som de olika kostrådgivarna delar med sig av
Ta upp chipsen med en hålslev eller något liknande, lägg på hushållspapper, salta och låt torka. Stek kummeln i smör på medelhög värme, ös kummeln med smör medans du steker den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.