Mixa såsen slät och smaka av med salt och peppar. Bryt i chokladen och rör tills den smält. Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 65 grader, ca 20 minuter. 50 g mörkchoklad 70% kakaohalt
Låt grädden koka upp och ta sedan av från plattan,. Mörk pannacotta. Riv eller hacka chokladen. Låt grädden bara precis koka upp och dra snabbt av från plattan
Mixa såsen slät och smaka av med salt och peppar. Bryt i chokladen och rör tills den smält. Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 65 grader, ca 20 minuter. 50 g mörkchoklad 70% kakaohalt
Knåda ihop alla ingredienser till pajdegen och kavla eller tryck ut i en springform. Mörkchokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon
Denna gången gjorde jag en variant med smak avchoklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra. Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch avhavssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.