niär väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång nikikarin för enuppdatering. Denhärförrätten testade jag för några helger sedan då vi bjöd vänner på middag, det blev riktigt gott och enkelt att fixa och förbereda ärdetockså
Jag fickintetill någon finbildmen äsch, detärsmaken som räknas. Servera på en ruccolabädd och ringlagärna honung över och strö över lite rostade nötter
Mendenärlöjligtenkel, sådetär nästan pinsamt att berätta… menhär har niden. Gillagärnainlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av dettaunderbara recept
M leker granntjejen som ävenär hans klasskamrat och de håller på och snickrar för det var spik och hammare som skulle plockas fram och själv ska jag strax åka och hämta W som efter dagens handbollsmatcher på bortaplan gav sigiväg för att görasinaskötaruppgifteri stallet
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhittsåär receptet sådärlite på en höft, menhörrni gör dethär och njut av rättentilleniskallbira eller ett glas porlande bubbel
Rulla ut smördegen och skär ut lagom stora bitar. Det smälte imunnen. Vi började vår tre rätters med smördegssnittar som jag la små skivor av getost på och ringlade honung på
Till efterrätt blev det kahluaglass som nibarainte får missa och till varmrätt gjorde jag enklassiskskinkstek med god gräddsås och receptet på det kommer såsmåningom
Skala och halvera vitlöksklyftorna och fördela ut iburken. Kolla gärnatill tomaterna efter två timmarså att de inte redan är klara, dvs när de inte längre vätskar och har börjar torka till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.