Ni som är inneoch läser/provar recepten härifrån, tveka inteattskriva en rad om vad ni tycker eller har några specifika önskemål om vad nivill ha tips om
Gott att servera med kokt eller råstekt potatis, en råkostsallad och ev lingonsylt. Kryddpeppar ochlitet malda nejlikor är gott att smaksätta köttfärs med
Tillsätt lökfräset, hackade ansjovisfiléer, blandfärs samt salt och ägg och arbeta samman till en smet, men försök attinte överarbeta färsen för då kommer köttfärslimpanbli kompakt
Smörj och bröa (här använde jag kokos) en rund ugnsform och fördela smeten där i. Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihopoch fylla med ett paket frysta blåbär
Klicka ut smeteni ugnsformen. Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt iugnen, vilket betyder att det inte heller vidtillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Bred hälften av fyllningen över plattanoch rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Ansa och skär svampen imindrebitar. Krydda med salt och peppar och rör i lätt creme fraicheoch soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.