4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Någon större ära för salladsreceptet kan vi ej ta åt oss, bakom den står Tommy Myllymäki, dock har vi gjort en förändring och vi hoppas det är ok med dig Tommy
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den medsalladsskotten
Lite isbergs sallad. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladen på tallrik. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. små salladsblad. Smaka av med salt. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Låt fröna svalna och blanda sedan med skivad rödlök, sköljda kikärtor och machésallad. Sallad. Kör vitkål med skärblad i en mixer eller hushållsassistent (kan man också skära det tunt för hand)
Denna goda kycklingsalladmedgrillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
toppa med lite persilja och nymalen peppar. den här salladen är minst sagt klockren till grillat fläskkött, oavsett det är kotletter, schnitzel eller filé
Det blir mycket grönt med LCHF så att investera i en salladscentrifug är riktigt smart. Lägg salladen i en skål, strimla mozzarella, paprika och basilika och strö över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.