I quinoabiffarna har jag lagt till riven parmesan - den ger inte bara massor av smak, utan hjälper dessutom till med att hålla ihop biffarna och ge dem den där lite krispiga ytan
Jag älskar visserligen att laga mat, men för tillfället är jag förkyld, och har feber, vilket innebär att jag har inte har speciellt mycket ork över till matlagning
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
När jag har mina detoxdagar är det här en maträtt som jag gärna äter- rent, lättsmält och gott. Denna gång provade jag också att steka i en smaksatt kokosolja med chili - Cocosa Chili
Kikärtor är nyttigt och supergott. Fräs lök och vitlök i stekpanna tills löken blir genomskinlig. Tillsätt spenat och spiskummin och fräs tills spenaten sjunkit ihop helt
Igår när jag åkte tåget hem från Norrköping satt jag och bläddrade i Kupé. Som vanligt stod det ganska mycket bra men det var främst ett recept som kändes värt att riva ut och ta med hem
Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det lite träning och en liten titt in här. Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtor med vitlök och persilja, så gott och nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.