Tillsätt smör, mjölk ochapelsin. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda bakpulver, vaniljsocker, kardemumma, vallmofrön, salt och mjöl i en bunke
Smörj och bröa en sockerkaksform. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver
Vispa ägg och socker riktigt pösigt i en bunke, gärna med elvisp. Bara rör ihop florsocker med vatten, den ska vara väl utrörd så det inte är några klupar i glasyren
Smörj en form och ströa med antingen glutenfri mjölmix eller glutenfritt ströbröd. Eller rör med slev. Den här sockerkakan är både god och enkel att göra
Oljvoljekaka med citron ochapelsin. · Vispa äggen ljusa och pösiga tillsammans med sockret. matlagning (naturligtvis), som smörolja till dörrar, till att fixa trilskande pianotangenter, som allmänt medikament, till att valla skidor
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag medsaffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Saftigsockerkakamed tesmak. Den här saftigasockerkakan innehåller både pulveriserade teblad och en skvätt bryggt earl grey-te och smakar alldeles … alldeles … underbart
ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.