Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. Enköksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
varmrättsidan är som enbättre skolbespisning. Taktiken att få den sista sittningen visade sig vara bra eftersom många andra redan hade fått lov att resa på sig från borden
Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå enegen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Jag gjorde fattigariddare nu ikväll och jag hade glömt hur enkelt och gott det faktiskt är. Doppa det vita brödet i smeten stek någon minut i lite smör
Jag måste bara tipsa er om en jättesnabb och enkelefterrätt som är sjuuuuukt god. Jag såg ett klipp på Facebook för ett tag sedan och tänkte att det såg ut som en dessert i min stil
Ses snart igen // A-L. E-postadress. sedan Stekta gyllene och doppade i kanel och socker. Fattigariddare för mig har alltid varit på "farmors vis" gjorda på lite torrt vetebröd doppat i pannkakssmet
Rör ihop ägg och mjöl till en jämn smet. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa smeten helt slät. Doppa bröden i smeten ganska länge så de suger upp denordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.