Ingredienser Portioner: ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
I Jönköping så brukade vi åka till torget på lördagar och köpa en ask med gammaldags skumbollar, ni vet såna där det inte är något kex i botten utan bara skum
Och så har jag gett chokladglasyren lite syrlig brytning med hjälp av citron. I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Om vaniljkrämen är kall, smält gelatinet och rör ner det när det svalnat av
Blanda kokos och kakao. Bred på smeten och strö lite strössel ovanpå. Ställ kallt och låt stelna. Skär upp i bitar och doppa snittytorna i resten av strösslet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.