Så skall det vara när det är sommar, kvällarna skall vara ljumma och inga mygg. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Att doppa ett gott bröd i den himmelskt goda såsen är ett måste och kombinationen av räkornas sötmaoch kryddornas hetta gör den här rätten till en riktigt favorit
Som fiskpinnar och pulvermos och jag vill göra något som tar lite mer tid. Sen äter han såklart med god aptit av den slungade maten på spegelsås, som oftast ju sköter sig själv bättre än fiskpinnarna och moset
Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en hetochsöt sås som kokar ihop till en glaze som täcker ostbitarna
et och när jag har mycket tid gör jag på färska tomater som skållas och får koka till en het sås. Något jag faktiskt inte hade en aning om, men ändå lyckades pricka in den dagen och serverade köttbullar här hemma
Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.