RotselleriochsvamparisoppaPortioner. Om du så här på sensommaren har chans att få rotselleri med blast kan du med fördel steka bladen och servera tillsoppan
Soppa med rotsellerioch rödbetor. Koka tillsrotsellerin är klar, ca tjugo minuter. Mixasoppan slät och späd eventuellt med mer buljong om det behövs för önskad konsistens
Vi bara hade en litenynkliglaxbiti frysen ochfick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrättfickbli en mustigoch välsmakande soppa
Den här smarrigamixadevitkålssoppan med broccolipåminnerlite om en mixadvitkålssoppa med ost som jag gjorde för ett tag sedan och som jag blev väldigt förtjust i (se här)
Instagram är numera mitt forum för matdokumentation, och det var gensvaret från min gamla vän A som fickmig att inse att jag måste se till att åtminstone jag själv kommer ihåg hur det gicktill när soppantillagades
Denna soppa får avrunda mittfisk- och skaldjurstema, som inleddes förra torsdagen. På fredagar äter vi ofta pizza eller kallskuret och ostar, men - utan jäst, ingen kalljäst deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.