Lägg på krutonger och riven ost. Resultatet blev en fantastisk god soppamed fransk touch. Tillsätt buljong och timjan (behövs bara lite timjan för att soppan ska få smak)
Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppamed torsk, fänkål och dill. Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Skala och hacka vitlök, gul lök ochpalsternacka grovt. Blanda den mixade röran med buljong. Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Smaka av soppanmed flingsalt. Vi serverade soppan som förrätt, och den kändes vårig och ny. Inspirationen kom från den amerikanska mattidningen Bon Appetits hemsida, och mitt bidrag är att jag vägde mina ingredienser ti skillnad från de som anges i deras recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.