Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar. Fredag innebär ju dessutom att snart har ännu en vecka gått, och just nu närmar vi oss andra advent med andra ord
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Slå på grädden, koka upp och red av med majsstärkelse. Servera med kokt potatis. I en kastrull, koka upp buljongen och tillsätt kycklingen, slå på vatten så det täcker
Tillsätt sedan kycklingbitarna, citronsaften, salt, mango-chutneynoch paprikan. Fräs löken mjuk i en kastrull tillsammans med oljan, tillsätt sedan curryn och låt den fräsa med i någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.