Det krävs visserligen lite förarbete men väl på grillen säger det bara svich så är det klart. Tillbehören bestod av pommes, fetaostsallad, hemmagjord coleslaw, små chorizokorvar och djävulssås som ni hittar recept på HÄR
Vi har nämligen fått en ny, fin tortillapress som skall invigas och jag hoppas på mästerverk. Rostbiff är en tacksam detalj som med fördel tillagad hel på låg värme
Revbensspjäll är ett av de godaste kött man kan grilla, tycker jag. Nu är våren riktigt i antågande, så passa på att njuta av allt gott från grillen så fort du har chansen
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kålpudding påvildsvin med savoykål. Nu var det tag sedan jag åt det här och det blir därför nästan plågsamt att skriva ner receptet och titta på bilderna
Salta och peppra revbensspjället och lägg det överst, med bensidan neråt. Sätt på ugnen på 175 grader. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl röda linser, samt 6 dl vatten. 750 g tjocka revbensspjäll
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Jag gjorde Porterstek påVildsvinsstek - en riktig festmåltid. Vi börjar bli trötta på att ha flyttkartonger med böcker och CD-skivor i ena hörnet i lägenheten
Vildsvin är gott, sommartid grillar vi köttet men under vinterhalvåret passar en värmande soppa. Martin Löf 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 vitlöksklyftor 4 potatisar av fast sort (400 g) 1 morot 3 msk Smör eller rapsolja1 krm sambal oelek (2 tsk kummin, malen) 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0. Anita 300 g vildsvinsstek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.