6 Revbensspjäll 1 kg tjocka revbensspjäll 4 dl rödvinsglögg 1/2 dl japansk soja 3 vitlöksklyftor 50 g färsk ingefära 10 svartpepparkorn 1 tsk salt (per liter vatten) vatten (till kokning) Glögg-glaze 1 msk finhackad ingefära 3/4 msk sambal oelek 1 msk olja 1 1/2 msk tomatpuré 2 1/2 dl rödvinsglögg 1/2 dl mörk sirap 1 kanelstång 5 kardemummakärnor 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Olja händerna och rulla små köttbullar och lägg dem på ett bakplåtspapper. Servera antingen köttbullarna på en buffé eller med en gräddfilsås med örter, sallad och kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.