Jag toppade med olika bär och hällde över smält raw choklad, MUMS. Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg
Jobbar på att göra de absolut godaste raw kärleksmumsen. Jag är ju ingen bak-person, tyvärr (jag önskar jag vore det) meeeen ibland blir det faktiskt riktigt j-la bra
Till kaffet serverades en enkel äppelkaka med ett täcke av kokos och två varianter av raw kladdkaka som serverades med hallon och vispad kokosmjölk med lite smak av äkta vanilj
Hon tyckte detta var den bästa raw tårtan jag bjudit henne på. Raw chokladtårta med jordgubbar och kokosReceptBotten3,5 dl mandel1,5 dl cashewnötter3 dl mixade, mjuka dadlar½ tsk salt1 msk macapulver2 msk rått kakaopulver2 msk agavenektarMixa först nötterna skilt och dadlarna skilt
Raw Food StrawberryCheesecake. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Morotskaka är gott och raw morotskaka är ännu godare. Min favorit kommer från Erica Palmcrantz Aziz klassiska o-kokbok Raw food på svenska, men jag smaksätter den lite annorlunda
Jag har fastnat för det här med raw fika/efterrätter, det är sååå gott. I veckan bakade jag Emmas råa Jordnöts/banancheesecake med chokladtopping som hon har lovat ska vara underbar
Raw cashewgräddeRecept. Jag brukar servera många av mina desserter med cashewgrädde. 5 dl cashewnötter (blötläggs över natten)vatten (eller mandelmjölk om du råkar ha)1 msk vaniljpulver1 msk honungBlötlagda cashewnötterSkölj cashewnötterna några gånger innan du mixar dem
Detta receptet kommer från boken Hello Green av Josefine Jäger. Min syster bjöd mig på dessa när jag var på besök hos henne i höstas, och jag har nästan inte kunnat sluta tänka på dem sedan dess
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
) Men hörrni, dessa raw food bollar var inte att leka med. Mixa i smoothien, ha på muslin, mixa ner i din fruktsallad, rulla dina raw food bollar i dem, ha som topping på den hemgjorda glassen, eller ät dem som dem är
---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Botten3 dl mandel1 msk kokosolja1 msk kakaosmör1 tsk agavesirap1 tsk citronjuiceSmält kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad
Himmelsk Chokladkaka. Mjuk botten på bland annat Fikon*, Dadlar*, Hasselnötter*, Valnötter* och Chokladkola-Glasyr på Kokosolja*, Kokossocker* & Kakao* ♥ Se recept nedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.