Till min praktik har jag satt ihop en vegetarisk veckomeny med lättlagade rätter för att inspirera till mer vegetarisk matlagning hos deltagarna på de kommande föreläsningarna
Koka upp buljongen, blanda äggulorna och crème fraiche. Tillsätt sedan crème faricheblandningen i buljongen och salt, peppar och lite socker, koka upp det
Ner med Dragonen, rör om och sen är det klart. Värm upp crème fraiche och buljongtärning i en kastrull, Oavsett om det står att crème fraiche är kokbar så låt den inte koka upp, sjuda lite går bra
Jag har inte räknat med marinaden då jag vet att man inte behöver räkna med den vid hela, ej skurna köttbitar, hoppas att det även stämmer medquornfilé, för annars blir det galet
Förra veckan grävde vi dessutom fram ett recept, av det lite mer matiga slaget, på en rätt medquornfilé och rabarber, som för övrigt var ett riktigt vandringsrecept back in the days när det fanns en matbloggosfär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.