Man kan ju röra ihop det mesta och ha på fisken men idag blev det detta. Här är det handboll som gäller för hela slanten men tänker att ja bloggar i pausen
Skär tomaterna i halvor och peta försiktigt ur kärnorna med en liten sked. Hetta upp olivoljai en stekpanna, lägg i tomaterna och fräs dem i ett par minuter, men se till att de behåller sin form
kallas ibland Bjäst). färska basilikablad (valfritt). kallas ibland Bjäst). Tillservering. 4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 3 msk tamari (eller annan soja). 2 msk färsk basilika, finstrimlad. 2 msk färsk oregano, finhackad. 2 msk färsk timjan, finhackad. 2 msk olivolja, tillstekning. 1 tsk salt (gärna flingsalt). 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, tillstekning Salt svartpeppar. 3 msk pumpafrön 1 tsk salt (gärna flingsalt) 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Steken har legat i frysen någon månad och jag tyckte tjälknöl var det bästa tillagningssättet eftersom att man lägger in steken direktiugnen från frysen
Köttbullrna blev jättegoda medsinpikanta smak av citronskalet, vitlökenochörterna. Jag gjorde stora köttbular med annorlunda kryddningoch kokade dem färdigai en god tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.