Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon tillmiddag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över nattenmendet doftar väldigt gott redan nu =)
wpa iframe[src*='viewablemedia. var wpcom_adclk_slot = "wpcom_below_post_adsafe". Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång mendet räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenast lite roligare
Innan sommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressens matbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nya serie med större reportage om läsarrecept
Fördela den smulade fetaosten över grönsakernaoch peta ner tomathalvorna. Han lagar och fixar mat på bordet åt oss medan jag hostaroch snörvlar vidare, en riktig klippa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.