250 g
körsbärstomater olivolja salt och svartpeppar 250 g ricotta 1 citron, rivet skal 1 dl parmesanost, färskriven 1 dl färsk persilja 1 dl färsk basilika 3 klyftor vitlök hela basilikablad, till garnering pinjenötter eller valnötter, hackade
4 vitlöksklyftor. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Häll av den färdiga pastanoch lägg i stekpannan, blanda väl med tomaterna ochvitlök. Koka pastan. Lägg i tomtaterna och låt dessa bli varma medvitlöken
Snabblagad pastarätt som kidsen älskar. Häll i tomatkrosset, ricottanoch grädden. Tillsätt alla torkade örter ( el färska om du så vill), sojan och smaka av med salt & peppar
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlökoch lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.