150 gram
smör och blanda ner 3 dl majsmjöl, 2 dl havregryn och 1/2 tsk salt. Tryck ut i en form med löstagbarkant (jag hade bakplåtspapper i botten) och ställ i kylen minst 30 minuter Nagga skalet med en gaffel och förgrädda på 250 grader längst ner i ugnen cirka
minuter
400 butternutpumpa
i mindre bitar, strimla en purjolök och skär
Smula över fetaostenoch toppa medmandelspån. Skala och dela lökarna på mitten och skär tunna skivor. Skär av de grova stammarna på grönkålen och hacka i mindre bitar
Servera brysselkålen med rostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaostoch olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Pumpapaj . På pajen smulas också en crumble med farinsocker och valnötter, riktigt gott det också. Nej, tre faktiskt, för jag gjorde även även rostade pumpakärnor med flingsalt
Smaka av med salt och peppar. Fetaost biffar med soltorkade tomater. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.