Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade lökenoch kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Börja med att steka kålen i olivolja några minuter och tillsätt sedan vitlökoch potatis. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
12 gula lökar. 11 klyfta vitlök. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlökoch paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Skär kycklingfiléerna i tunna bitar och stek i smör tills de är genomstekta. Hacka löken fint. Jag har publicerat detta recept på bloggen tidigare, men det ligger gömt längst ner i ett inlägg med flera olika pizzarecept
En stor fördel medpizza är att det är så lätt att anpassa till var och ens egen smak. Självklart blir det mer som en riktig pizza om du använder pizzadeg men det är inte så dumt med de färdiga kylda degarna som finns
Inlägget Stekt torsk med sallad på primörer och skirat smör dök först upp på Clean Eating by Annika. Dessutom är lax en av barnens favoriter och därför tacksamt att ställa fram på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.